image
 • Espergærde Skole
 • Rugmarken 1 A, 3060 Espergærde
 • 49283300
 • espergaerdeskole@helsingor.dk
Billedet på sidehoved
 • ikon
  Liselotte Nystrup Larsen den 12-06-2015
  Kære forældre der søger transport til kommende skoleår,

  Fristen for ansøgninger er udløbet for et par uger siden - men har I glemt at søge, kan I sende jeres børn op på kontoret på deres skole, for at få en blanket. Et eventuelt buskort, vil så først være klart nogle uger inde i det nye skoleår, da tidsfristen ikke er overholdt. I skal også være opmærksomme på, at reglerne for transport er ændret.
  Se følgende:

  Emnefelt:
   
  Forholdene for trafikfarlige skoleveje og gratis transport har ændret sig - måske påvirker det jeres barn?   Nyt kort over trafikfarlige skoleveje kan betyde, at jeres skolevej har ændret status.
   
  Helsingør Kommune har sammen med politiet i begyndelsen af 2015 været rundt og tjekke vejnettet uden for byzonerne for at fastslå, hvilke veje der er trafikfarlige – og i hvilken grad de er farlige i forhold til elevernes alder. Alle veje er undersøgt og flere har ændret status og er blevet mere eller mindre trafikfarlige i forhold til tidligere trafikundersøgelser.
   
  Hvis I tænker på at søge om transport, er det muligt at finde oplysninger om jeres barns skolevej på www.helsingor.dk/elevtransport
   
  Venlig hilsen
   
  Center for Dagtilbud og Skoler
   
   
   
   
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen