• Espergærde Skole
  • Rugmarken 1 A, 3060 Espergærde
  • espergaerdeskole@helsingor.dk
    Liselotte Nystrup Larsen den 12-06-2015
    Kære forældre der søger transport til kommende skoleår,

Fristen for ansøgninger er udløbet for et par uger siden - men har I glemt at søge, kan I sende jeres børn op på kontoret på deres skole, for at få en blanket. Et eventuelt buskort, vil så først være klart nogle uger inde i det nye skoleår, da tidsfristen ikke er overholdt. I skal også være opmærksomme på, at reglerne for transport er ændret.
    Se følgende:

Emnefelt:

Forholdene for trafikfarlige skoleveje og gratis transport har ændret sig - måske påvirker det jeres barn?

Nyt kort over trafikfarlige skoleveje kan betyde, at jeres skolevej har ændret status.

Helsingør Kommune har sammen med politiet i begyndelsen af 2015 været rundt og tjekke vejnettet uden for byzonerne for at fastslå, hvilke veje der er trafikfarlige – og i hvilken grad de er farlige i forhold til elevernes alder. Alle veje er undersøgt og flere har ændret status og er blevet mere eller mindre trafikfarlige i forhold til tidligere trafikundersøgelser.

Hvis I tænker på at søge om transport, er det muligt at finde oplysninger om jeres barns skolevej på www.helsingor.dk/elevtransport

Center for Dagtilbud og Skoler